miercuri, 18 noiembrie 2009

iarasi despre bugetari

ma uimeste tacerea aceasta complice in interiorul ALINATEI BUGETARILOR, in privinta reducerii salariilor. Legea 329 ii trimite in concediu fara plata fortat, iar ei se grabesc sa o aplice, in loc sa protesteze. Pun o gramada de oameni in situatii dificile, iar liderii de sindicat pledeaza pentru aplicarea unei legi abuzive. Ce aveti fratilor? Va meritati soarta de umiliti si prapaditi ce sunteti! Ar trebui sa iesiti in strada! Sa protestati, sa va duceti la CEDO...Dar ce vorbesc eu?! Mamaliga romaneasca tot mamaliga! HALAL!

4 comentarii:

  1. din pacate Alianta Bugetarilor nu are in componeneta toate sindicatele din domeniu bugetar.
    o alta problema este legata de solidaritatea din interiorul bugetar. Iar conditiile impuse de FMI se pare ca au fost acceptate umil de clasa politica si nu negociate, asa ca au emis legea fara sa tina cont e nimeni in tara asta.
    Nu stiu daca numai iesirea in strada este o solutie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit un zvon cum ca profesorii ar vrea sa-l sustina pe Geaona...dupa atatea minciuni ei inca mai spera ca balivernele pe care le arunca Geaona se vor si concretiza. Sincer daca acest zvon are ceva adevarat in el, cu mare parere de rau spun ca isi merita soarta...din pacate mai exista si victime colaterale. Eu sper insa ca este doar un zvon...

    RăspundețiȘtergere
  3. dintotdeauna au fost paguboase generalizarile: profesorii...toti? il voteaza pe...Parca s-ar duce in turma sa voteze la comanda! Poti mai mult de atat, Alexandra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Era vorba de declaratiile liderilor de sindicat

    RăspundețiȘtergere