marți, 10 noiembrie 2009

cheia sol

Mi-am adus aminte ca am fost căsătorit. Nu fac nici un fel de demonstratie de fortă sau de victimizare aici, dar nevastă-mea era o... Bine, si eu am fost un... Nu ne-am potrivit. Acuma ea e la al enşpelea iubit, iar eu sunt singur (acuma mă victimizez). Nu-mi plang de milă. Ma uit doar la viata mea si văd ca pe ici pe colo am cam scrântit-o. As putea să vorbesc urat despre femei. Ca să mă mai racoresc. Dar simt ca daca imi dau drumul la vorbe o sa fac o cruntă nedreptate si tot eu voi suferi. As putea sa vorbesc urat pe blog despre femei, sa repet tot ceea ce spun altii despre ele...sa ma razbun.Dar simt ca undeva este o fiinta dulce si sensibila, extraordinar de frumoasa si ma gandesc ca as rani-o.Stiu ca e cam ciudat ce simt, dar vreau sa fiu cat mai sincer cu mine insumi. Asa simt.

10 comentarii:

  1. De ce? Uitasesi cumva? :)
    Glumesc. Ai dreptate, nu ar folosi la nimic. Chiar daca nu ar fi sa existe acea printesa ascunsa in dorintele tale. O seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarul e ca as cam vrea sa pot uita de tot. Divortul e o chestie urata. No comment

    RăspundețiȘtergere
  3. Se spune ca omul nu se naste bestie, devine pe parcurs, insa asta nu justifica faptele lui.
    Esti printre putinii barbati care chipurile mai recunosc cumva ca SI EI au fost ...nu stiu cum..la casnicie ma refer. Adica ea a fost o..., tu un..., s-ar putea spune ca sunteti chit.
    Acu' insa stau si-mi pun intrebarea; de ce ai impulsul sa fii misogin, daca in relatie n-ai fost usa de biserica. L-as crede pe un tip care cu adevarat a respectat legamantul casatoriei, dar in cazul tau, care recunosti singur ca ai fost un....nu prea vad logica frustrarilor tale.
    Aaa, despre fiinta aia dulce si sensibila, care cu siguranta exista doar in povestile lui Ispirescu, dar presupunand ca exista, esti sigur ca te-ai putea ridica la inaltimea sensibiliatii ei, cu tot ce implica acest aspect? stiind ca in trecut ai fost un...intro casnicie. Ai sa spui ca te vei schimba. He, he...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu mi-a trecut prin cap sa ma schimb. Imi place de mine asa cum sunt: frumos, destept, modest si, mai ales LIBER. Iar chestia cu frustrarile nu se pune in cazul meu, pentru simplul motiv ca n-am. Deci, nu corespund portretului de barbat divortat, frustrat si pe cale de a deveni bestie.Multumesc, oricum pentru bisturiul psihologic cu care m-ai facut harcea-parcea....

    RăspundețiȘtergere
  5. Seara buna, bestia nu-ti era adresata, vorbeam la modul general,despre oamenii care la inceput sunt sau mai bine zis par a fi idealul nostru, ca se muleaza pe sufletul nostru, iar cand isi dau masca jos....de fapt sunt bestii ( mai mult sau mai putin). Desi la randul nostru putem fi bestii prin optica altora, si iaca ajungem la un cerc vicios, pretindem altora, dar noi ioc...
    Poate fi aplicat pe o scara destul de larga, nu tie personal, nu mi-as pemite, nu ne spalam de la aceeasi pasta de dinti sa stiu cum esti tu. Daca ai inteles ca-ti era adresat, sorry...
    Cat despre frustrari, toti le avem, tu doar le lasi sa transpire mai mult decat ar trebui, altii sunt mai diplomati ( sa zicem) si mai pun perdea, nu ca n-ar fi in asentimentul tau.
    Ma amuza chestia cu: frumos, destept si apoi scrii modest, asta e faza zilei : ))) , ti-au murit laudatorii, de fapt asta transpare si din profilul tau unde spui ca semeni cu un actor, unde mai pui si americanos, hi, hi ...esti comic, serios, mi-ai adus zambetul pe fata. Multam.
    Zici ca esti LIBER? pai ce, in casnicie ai fost legat ? tot liber ai fost, doar ca te incurca o hartie in dulap...si mai sunt vreo cateva milioane pe glob asemenea...care-i leaga numai hartia din dulap ma refer.
    Bisturiu psihologic ? ei nah... de periat, scamosat, flatat si alte briz-briz-uri nu ma pricep, nu ca ar trebui mult efort intelectual, dar ca mi se apleaca de randuri pompoase, laude gratuite si multa miere virtuala.
    Am scris ce-am gandit in urma acestui mesaj postat de tine, si mai este un mesaj asemanator in blogul tau, acela miroase a misoginism din gara pana in capatul satului, mi-am permis sa raspund si la acel mesaj, nu stiu daca-i bisturiul la fel de ascutit si acolo, sau era mai tocit. : ))
    O seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te apreciez. Stii de ce?Pentru ca nu faci parte din categoria de oameni care se multumesc cu ce au, care se complac in anumite situatii, doar pentru ca le este frica de singurate, le este teama de noi inceputuri. Poti fi convins ca undeva in lumea asta exista o EA, care te asteapta. Nu te opri din a cauta si nu te multumi cu mai putin, deoarece ar trebui sa te multumesti cu mediocritatea. Felicitari:D

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc pentru aprecieri si pentru sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu imi permit sa iti dau sfaturi, cel mult sa ti le cer. ai mult mai multa experienta decat mine, iar eu o experienta dureroasa. Chiar as vrea sa imi lasi un comentariu la ultima postare, sunt curioasa cum gandesti din acel punct de vedere. Ma refer la agatatul femeilor

    RăspundețiȘtergere
  9. Agatatul femeilor...? suna cam aiurea pentru mine. Si recunosc, aici nu am experienta. Eu, pur si simplu, cunosc femei, nu le agat. Le intreb ce mai fac si ele ma lasa sa intru in universul lor, in lumea lor tainica... Imi dazvaluie lucruri interesante pe care n-as fi avut de unde sa le stiu, daca nu le-as fi cunoscut. Cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un post sincer care m-a atins. Imi place cum scrieti. Sunt pentru prima oara pe blog, aici. O zi frumoasa si inca o speranta sa se nasca. Acea femeie buna exista.

    RăspundețiȘtergere