miercuri, 30 decembrie 2009

Sfat pentru cei bolnavi

imi pare deja rau ca trebuie sa spun asta, dar ar trebui ca lumea bolnava sa se resemneze. Oricum murim. N-a scapat nimeni. Mai devreme sau mai tarziu, ne suna ceasul tuturor. Prietenul meu cel mai bun si-a descoperit acum trei luni un chist la nivelul pieptului. L-a operat. I-a aparut din nou. S-a luptat cat a putut pentru viata lui. Degeaba. A murit. 37 de ani. Mi-am simtit sufletul facut zdrente, nu am inteles cum de un sportiv sanatos se poate stinge in trei luni. N-o fi vrut Dumnezeu sa-l salveze. Pentru ca daca ar fi vrut, sigur l-ar fi vindecat. Asa ca, orice efort de a ne salva dupa ce ne imbolnavim, este zadarnic.

6 comentarii:

  1. Buna Ziua !
    La Multi Ani cu Sanatate !
    Un AN NOU in Voia lui Dumnezeu !
    ~
    Imi pare rau de pierdere, va rog sa mai meditati, pentru ca Raspunsurile vor sosi !
    ~
    Va pog sa va retrageti "agrafa" de la "Persoane interesate", BLA ... BLA ... BLA ! Va multumesc !
    ~
    S-ar putea ca DUPA mine, sa va deranjeze "Clona mea". Va rog sa fiti ATENT la ADRESA Profilului (perechea AVATAR/Pseudonim): a mea, cel care va vorbeste ACUM :
    http://www.blogger.com/profile/ imediat urmata de cifrele (astea conteaza) :
    12637013553674152721.
    Adresa dvs. este : la fel http://... si
    01090283405603682685.
    Nu tin neaparat "sa pastram legatura", dar va sfatuiesc NU Doar sa-l neglijati (pe "Clona") ci chiar sa-i stergeti "comentariile" "dupa" ce le pastrati LA VEDERE !
    Imi pare rau (Nu m-am putut abtine).
    Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau pentru prietenul tau.
    ---
    inteleg cum 'simti' ...
    am pierdut si eu ...
    Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. asta ar insemna sa nu mai luptam ptr viata noastra, sa nu mai speram daca suntem bolnavi? sa asteptam in liniste sau in chinuri moartea? unii au reusit sa se salveze dupa ce s-au imbolnavit.eu nu cred ca ai renunta la lupta daca te-ai imbolnavit decat daca nu mai ai putere. nu vreau sa te supar....era doar o parere.imi pare rau ptr prietenul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. tine de putearea de lupta a fiecaruia...nu sunt de acord cu ce spui desi inteleg ca e greu...fiecare avem de inteles si constientizat lectiile noastre...avem momente in care am avea sansa sa ne schimbam viata si nu o facem...decizia e in mainile noastre de cand ne-a dat Dumnezeu liber arbitru(adica de cand a facut lumea).pentru asta nu putem da vina pe Dumnezeu...e adevarat ca la fiecrae ii vine ceasul...dar pana atunci depinde doar de noi

    RăspundețiȘtergere
  5. bietul de El... Dumnezeu să îi ierte... dar cum ai zis şi tu, doar Dumnezeu decide câte zile avem...

    RăspundețiȘtergere