miercuri, 13 aprilie 2011

cred ca voi pleca

...ma duc in strainatate. Am un contract cu o firma din Portugalia si abia astept sa ajung la Lisabona. Am mai fost acum un an si am observat ca porutghezii sunt niste oameni destul de linistiti. Bine, nu i-am cunoscut pe toti, insa cei care mi-au iesit in cale erau oameni buni si calmi. Nu era nimeni stresat, ca aici, chiar daca slujba lor presupunea o mare responsabilitate. Nu-i usor sa construiesti cladiri importante.Mi-e dor sa ma plimb pe tarmul oceanului, pe nisipul alb (nu mai vazusem pana atunci nisip alb...), sa privesc cerul incredibil de albastru. Da, mi-a placut in Portugalia. Nu cred ca voi ramane acolo pentru totdeanua. Trebuie sa ma asez cumva la casa mea, sa ma insor, iar portughezele nu-s tocmai cele mai frumoase femei din lume. Sau poate, mai stii...

4 comentarii:

 1. Cred ca si eu as pleca sa fiu in locul tau! Du-te Liviuleeeeeee, du-teeeeeeeeee fara sa te mai uiti in urma! Sa ai parte de tot ce-i mai bun pe acolo! Sa-ti gasesti rostul, sa ai job bun, sa te casatoresti... sa... sa...sa... ce vrei tu (pune in locul punctelor ce-ti place!). Sa ne mai dai cate un semn din cand in cand despre tine, ok? Vant bun la pupa!

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte interesant blogul, si apropo de subiect dute ,, oriunde emai bine decat aici

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua
  Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
  Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
  O zi buna va doresc si un an nou fericit

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut!
  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
  Un an nou fericit iti doresc!

  RăspundețiȘtergere