duminică, 29 noiembrie 2009

Sinucidere din dragoste

recenta poveste de iubire dintre o profă şi un adolescent a tulburat puţin ceva ape, rămase netulburate de campania electorală. E o tragedie că oamenii au ajuns să renunţe atât de uşor la viaţă.Am fost profesor şi director de şcoală câţiva ani. Slavă Domnului, nu prea mulţi. Ştiu sigur că mă plăceau elevele. Dar nu am dat niciodată curs ochilor dulci. Se poate, ca profesor, să păstrezi distanţa. Eu o condamn pe ea, profa care nu a ştiut să se oprească la timp. A încurajat şi a întreţinut o relaţie cu un adolescent instabil. Mai vorbeşte urât despre el...cică era bolnav psihic!DAr tu cum eşti, tanti?

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

eu cu cine votez

întrebarea cetăţeanului turmentat e foarte actuală. Nu ştiu cu cine să votez, pentru că am votat cu Crin şi a ieşit băse. Băse care bate copiii şi apoi zice că nu el, băse care aprobă legi şi apoi zice că sunt greşeli, băse la care nu mă mai pot uita fără să-mi fie greaţă. Iar pe Geoană...încă nu ştiu

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

despre crini si alte răşini

Mi-a plăcut dezbaterea. Poate pentru simplul fapt că a scos în evidenţă şi alte opinii decât cele prefabricate ale lui Geoană, ori cele tupeist-dictatoriale ale lui băse. Băse e deja prăfuit. Şi a stat destul. Dacă ar fi avut ce să demonstreze o făcea în cei 5 ani. Mai vrea 5 ca să facă acelaşi lucru! Scuteşte-ne! Iar Geoană... e de plastic, scorţos şi neconvingător.
Nu ştiu cât e de curat crinul, dar se simţea nevoia unei astfel de prezenţe. M-am hotărât. Votez cu Crin!

miercuri, 18 noiembrie 2009

iarasi despre bugetari

ma uimeste tacerea aceasta complice in interiorul ALINATEI BUGETARILOR, in privinta reducerii salariilor. Legea 329 ii trimite in concediu fara plata fortat, iar ei se grabesc sa o aplice, in loc sa protesteze. Pun o gramada de oameni in situatii dificile, iar liderii de sindicat pledeaza pentru aplicarea unei legi abuzive. Ce aveti fratilor? Va meritati soarta de umiliti si prapaditi ce sunteti! Ar trebui sa iesiti in strada! Sa protestati, sa va duceti la CEDO...Dar ce vorbesc eu?! Mamaliga romaneasca tot mamaliga! HALAL!

marți, 10 noiembrie 2009

cheia sol

Mi-am adus aminte ca am fost căsătorit. Nu fac nici un fel de demonstratie de fortă sau de victimizare aici, dar nevastă-mea era o... Bine, si eu am fost un... Nu ne-am potrivit. Acuma ea e la al enşpelea iubit, iar eu sunt singur (acuma mă victimizez). Nu-mi plang de milă. Ma uit doar la viata mea si văd ca pe ici pe colo am cam scrântit-o. As putea să vorbesc urat despre femei. Ca să mă mai racoresc. Dar simt ca daca imi dau drumul la vorbe o sa fac o cruntă nedreptate si tot eu voi suferi. As putea sa vorbesc urat pe blog despre femei, sa repet tot ceea ce spun altii despre ele...sa ma razbun.Dar simt ca undeva este o fiinta dulce si sensibila, extraordinar de frumoasa si ma gandesc ca as rani-o.Stiu ca e cam ciudat ce simt, dar vreau sa fiu cat mai sincer cu mine insumi. Asa simt.